Bewertungen von Zaika Burger Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Sara Talsma
5 Dezember 2023

Hey girlies, zoals normaal zeer goed maar alleen wel weer mn drinken vergeten 😱

Anna
3 Dezember 2023

De bestelde Fanta miste, en de bezorger beloofde dat ie de Fanta zou ophalen, heeft hij hem ook nooit gebracht. Dit was zeer teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry
3 Dezember 2023

Altijd lekker eten. Maar het het gebeurt toch steeds vaker dat het eten koud wordt afgeleverd.

Bram
3 Dezember 2023

Er zat opnieuw geen saus bij de friet die ik wel besteld had.

Sara.
2 Dezember 2023
Middendorp
30 November 2023

Goede kwaliteit, alles vers en goed krokante patat! Ik bestel hier vaak en heb nog nooit een slechte ervaring gehad!

Marianne
27 November 2023

Heerlijke vega burger!

Joep Schonewille
26 November 2023
Sara
25 November 2023

Love it girls, jullie zijn alleen wel mn rivella vergeten :( dat was wat minder. Geeft niks.

Anoniem
25 November 2023

Heb gister een crispy chicken Indian rice besteld en raakte enorm ziek. Ik voelde dat de kip niet goed gebakken was en was de hele dag misselijk. Het gerecht heb ik vaker besteld, maar heb mij nog nooit zo ziek gevoeld als gister. Het was voedselvergiftiging, omdat ik de hele dag aan het braken was. Ik adviseer de mensen die dit product gaan bestellen goed te overwegen, omdat het niet waard is. Ben zeer teleurgesteld dat het gerecht slecht was voorbereid aangezien ik vaker eten bestel bij Zaika. Ik zou het eigenlijk 0 sterren geven, maar dat is helaas geen optie.

Ric
25 November 2023

Het was een heerlijke burger. Goed op tijd bezorgd! De burger is wel behoorlijk aan de prijs. Dat is jammer, anders had ik het vaker besteld.

R
24 November 2023

Niet meer wat het ooit was... Simpele burger op droog en kleiner broodje, armzalig belegd, en half lauw in openstaande box geleverd... Zelfs met kortingscode niet weer voor herhaling vatbaar!

Giliam
23 November 2023

Dit keer is het goed gegaan met de vraag om geen zout op onze patat te doen. Hopelijk de volgende keer ook weer, dit keer heb ik er nog wel achteraan gebeld om te vragen of de patat zoutloos kan. Het ging hiervoor helaas niet altijd goed. De rest van het eten was zoals gewoonlijk prima in orde. Bezorging was op tijd.

Jan Peter
22 November 2023

Heerlijke friet en een goede burger. Helaas was het al wat afgekoeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saeed
22 November 2023
Ibrahim
20 November 2023
RS
18 November 2023
Michel
11 November 2023

Hamburgers en patat zijn altijd heerlijk! Ook wat frituurhapjes besteld, deze waren super zacht. Niet te eten eigenlijk. Waarschijnlijk door de gesloten papieren verpakking waar het in zat.

Dinesh
10 November 2023

Ordered Mexican spicy veggie but got falafel instead.

Jansma
10 November 2023

Zoals altijd zeer tevreden. Wel valt mij op dat de burgers de laatste tijd minder gevuld zijn.

Erik
9 November 2023
Giliam
6 November 2023

Iedere keer vragen wij om patat/friet zonder zout, helaas gaat het niet iedere keer goed. Dit vinden wij erg jammer dat de opmerkingen die je bij de bestelling kan plaatsen niet gevolgd worden. Nu weer zout op de patat gekregen en dit verpest voor ons het genieten van de maaltijd toch wel veel. Wij vragen simpelweg om de patat op te vangen in een schone zoutloze schaal of hoe dat ook maar gedaan wordt. Want anders hebben we nog steeds zout op de patat als het in de reguliere schaal wordt gedaan waar al zout in zit. Wij hopen toch echt dat dit beter gaat in de toekomst. Mogelijk dat wij dan maar bij iedere bestelling na moeten bellen om te vragen om patat zonder zout.

Boonstra
5 November 2023

Eten kwam binnen een half uur, en warm aan. Smaakte heerlijk :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fokko
1 November 2023

De bestelling was op tijd. Lekker gegeten. Een aanrader voor als je eens wat anders wilt eten

Jeffrey Gaastra
30 Oktober 2023

Waardeloos! Voor €40 besteld en wat we kregen: zompige, droge burgers, weke patat en weke snacks. Zelfs nadat we hadden geklaagd over de patat en nieuwe kregen, was die alweer te week. Ik weet niet of ik hier ooit nog iets ga bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

K
28 Oktober 2023
Ano
28 Oktober 2023

Deel bestelling vergeten en sloffe burger

Jens
27 Oktober 2023
Afke
27 Oktober 2023
MD
23 Oktober 2023

Het eten was heerlijk, niks op aan te merken! We vonden het alleen wel jammer dat we bijna een halfuur in de zaak moesten wachten. We kozen juist voor afhalen omdat we dachten dat dat sneller zou zijn dan bezorgen. Had misschien een compensatie tegenover kunnen staan, gratis toetje oid. Maar goed, kan gebeuren, gelukkig maakte het lekkere eten het wachten wel weer goed.

Wybren bij de Weg
23 Oktober 2023

Had krulfriet Besteld, kreeg normale friet. Geen saus of servetten bijgeleverd. Burger was ook wat droog

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
21 Oktober 2023
Jolien Gelijk
21 Oktober 2023

Zoals altijd weer onberispelijk. Heerlijke, goedgevulde burgers en goede patat.

...
20 Oktober 2023

Droog

Anouk
20 Oktober 2023

Eten was volledig koud helaas en lag half los in de tas.. erg jammer

Nathalie
13 Oktober 2023

Burger was prima. Wel normale friet gekregen ipv de bestelde (en extra voor betaalde) krulfriet.

Dautsen
8 Oktober 2023

Super lekker. Sowieso zijn de frieten echt een van de lekkerste hier in Leeuwarden en hamburgers zijn ook niet normaal lekker.

Vlasma
5 Oktober 2023

Lekker gegeten

Afke
5 Oktober 2023
Paula van der Laan
4 Oktober 2023
Kay
3 Oktober 2023

Perfect zoals altijd

Annette
27 September 2023

Heerlijk gegeten

Iet
25 September 2023

De burgers waren niet warm maar lauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea
24 September 2023
S
24 September 2023
Jongstra
24 September 2023

De Italiaanse burgers die ik altijd bij jullie bestel zijn van goede kwaliteit, de frites zijn subliem lekker. Maar vaak is de burger niet warm genoeg en soms zelfs lauw van temperatuur. Voor die prijs mag dat niet voorkomen. Ik woon slechts op enkele minuten afstand van jullie zaak. Ik adviseer jullie om te zorgen dat de burgers warm blijven door ze bijvoorbeeld in een isolatiedoos of tas te plaatsen die warmte vasthoudt. Ik vind eigenlijk dat de prijs van de burgers/menu toch wel erg hoog is.

Sarah
22 September 2023

Jammer genoeg was de hamburger niet meer zo lekker als eerst . Was net alsof de burger nuet vers was

Viktoriya
21 September 2023
Jipie
20 September 2023

Een aanrader voor liefhebbers van echte hamburgers! Vlotte bezorging.

M
18 September 2023

Zeer lekker burgertje. Snelle bezorging. Ook in Marsum.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonathan
18 September 2023

Patat was koud en leek net alsof ik op rubber zat te kauwen, zat ook geen smaak aan. De burger was niets beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W
18 September 2023

Patat slecht gebakken en lauw. Kippetjes ook lauw, hebben lang onder de warmtelamp gelegen. Kip was taai. Hamburger was wel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
15 September 2023

Elke keer weer uitmuntend

Bosgra
14 September 2023

Helaas een wit bolletje terwijl ik een bruin bolletje had besteld bij mijn zelf samengestelde burger. Daarnaast zat er zout op de patat terwijl wij zonder hadden gevraagd. Hopelijk gaat het de volgende keer wel goed zoals het de vorige keer ook is gelukt. Succes!

Connor
13 September 2023

Italiaanse bol niet in de oven geweest was erg droog. Ook de burgers zelf waren erg droog dit was voor ons een echte teleur stelling vorige keren was het altijd goed. Hebben het niet opgegeten en zelf nog moeten koken. Bezorging was snel

J Bontekoe
7 September 2023
Niet van toepassing =)
5 September 2023
Ruben
1 September 2023

Ondanks blijvende prijs verhogingen altijd blijven bestellen omdat het goed smaakt. De sompige curly fries waren te vergeven door evt. lange reistijden, maar nu inmiddels een paar keer verschroeide mini kipjes gekregen met nauwelijks smaak, en dit keer kreeg ik een burger met minder augurk, 1 druppeltje saus en zijn ze m'n chilisaus bij de kip vergeten. Ik zou graag wat meer consistentie zien want als de prijzen omhoog blijven gaan en de kwaliteit omlaag wordt het op gegeven moment toch alternatieven zoeken, wat ik zelf erg jammer zou vinden.

.
29 August 2023

Jammer dat de mayo nog steeds onder het hete eten in de tas ligt, warme mayo is niet lekker.

Tjalling
28 August 2023

De burger zag er niet smakelijk uit. sla was slap en leek zijn beste tijd gehad te hebben, en het vlees was droog en smaakloos. Erg jammer, ik ben anders gewend van zaika.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fito
27 August 2023

Heerlijk en snel bezorgd zoals altijd 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annette Fabries
24 August 2023

Was alweer een tijd geleden dat ik besteld had. Dit o.dat het de laatste keren tegenviel. Toen was de kip te door gebakken. Nu gelukkig weer top

Nayaab
23 August 2023

Heerlijk gegeten, top service

Jasper van 't Wout
21 August 2023

Twee jaar geleden woonde ik om de hoek en was reguliere klant. De kwaliteit van de, niet als gevraagde, mediumburger was beduidend minder dan ik twee jaar geleden gewend was. Andere leverancier? Wat in deze tijden begrijpelijk is/zou zijn, maar het komt de kwaliteit niet ten goede.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
14 August 2023

Heerlijk, je proeft dat het verse producten zijn en echt genoeg we zaten bommetje vol

de boer
12 August 2023
John
11 August 2023
Jeffrey van Dasselaar
11 August 2023

Heerlijke broodjes hamburger met hun eigen specifieke smaak. Deze Hamburg is echt van top kwaliteit

Jan
10 August 2023

Zo als je kan zien bestel ik al jaren bij jullie naar tevredenheid. Maar de laatste drie maanden lijkt het of de lol er voor jullie wat af is. De opmaak van de broodjes is zeer matig. Te vergelijken met een burger bij de Mac. Bijna geen saus meer. Ik kon genieten van het moment dat je de verpakking opende en er een mooi opgemaakte home made burger lag. Kunnen jullie mij de volgende keer weer blij maken? Succes đŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș

Giliam
9 August 2023

Wederom heerlijk gegeten. Dit keer geen zout op de patat. Bedankt hiervoor! Het gaat helaas wel eens fout. Maar nu geen zout op de patat zoals gevraagd. Hopelijk gaat het niet meer fout en kunnen wij 5 sterren blijven geven. Bezorging top! Vriendelijk personeel.

Nico
8 August 2023

Altijd super lekker echt kwaliteit broodjes en de koreaanse kip super lekker

Giliam
1 August 2023

Altijd goed eten bij Zaika. Helaas toch zout op de patat terwijl wij altijd vragen om patat zonder zout. Gaat helaas wel vaker fout. Dit zou dus beter kunnen en zou dan 5 sterren zijn voor ons. Wie weet de volgende keer beter. Bezorging top! Vriendelijk personeel. Vanavond was de cola niet bij de levering, chauffeur heeft later dit goed gemaakt met 2 blikjes frisdrank ipv 1 blikje cola. Wij wonen in een dorp en toch mooi dat Zaika deze moeite doet om het goed te maken. Soms komt de bestelling later door omstandigheden, dan worden we altijd gebeld. Daarom ook 5 sterren voor de bezorging.

Anoniem
30 Juli 2023

Super lekker gegeten, de crispy chicken burger blijft een favoriet hier. We kijken nu al uit naar de volgende keer.

José
28 Juli 2023

Eten was geweldig zoals gewoonlijk. Alleen behoorlijk teleurgesteld in de zogenaamde “Adana kebab” wat eigenlijks gewoon Kufta was.

John
28 Juli 2023

Bezorger was prima op tijd. Eten was lekker. Nog nooit slechte ervaringen gehad bij jullie.

Henk
26 Juli 2023

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Complimenten !!!

Kloppenburg
25 Juli 2023

Was top!

Roxanna
21 Juli 2023

Patat en burgers waren koud.. Sla was slap en bruin.. Blikje cola’s waren warm. Behoorlijk veel geld betaald voor eten van geen kwaliteit. Voorlopig bestellen wij hier niet meer.

M
20 Juli 2023
Joël
20 Juli 2023
R
19 Juli 2023

Zoals altijd heerlijk eten hamburgers patat alles goed warm. Snelle service Aanrader!!

Esmeralda
19 Juli 2023
Hicham
18 Juli 2023
Kloppenburg
18 Juli 2023

De frietjes waren deze keer wel erg koud!

Anoniem
17 Juli 2023

We bestellen hier heel vaak, en het is altijd lekker. Bij de laatste bestelling was de crispy chicken helaas niet crispy en ook was de bacon vergeten. Hopelijk is alles de volgende keer weer zoals we gewend zijn :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
16 Juli 2023

Prima burger. Vers, smakelijk en compleet. Kun je gewoon lekker kopen deze..

Patrick
16 Juli 2023

Het eten was heerlijk. En de bezorging snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Akil
15 Juli 2023
Auke
11 Juli 2023

Normaal zeer tevreden, deze keer helaas iets minder. Mijn broodje BBQ pulled chicken had helaas geen BBQ, saus wat er normaal wel opzit. Dit verpeste de ervaring helaas wat. Ook besloot de bezorger helaas zelf dat hij fooi moest krijgen. Ik had aangegeven dat ik met 20 euro contant ging betalen op de website. Hij had zelf het bedrag omhoog afgerond en vond het zo wel prima. Het was een klein bedrag, maar ik vind het persoonlijk helaas niet netjes als de bezorger dit zelf gaat beslissen. Normaal altijd zeer tevreden met Zaika ik bestel het om de twee weken. dus dit was helaas een flinke domper.

Gilles Antoine
10 Juli 2023
Vlasma
9 Juli 2023

Alles was super lekker behalve de gewone friet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan v dijken
8 Juli 2023

Heerlijk

Afke
5 Juli 2023

Was weer prima

Jessica
4 Juli 2023

Altijd lekkere burgers, mogen alleen wat meer saus zetten want het is soms een beetje droog

d.
3 Juli 2023
Fam B
2 Juli 2023

Zo jammer, het was altijd geweldig en zo goed!! Gister bijna anderhalf uur gewacht. En dat is niet erg, maar wel als het daarna lauw eten is. Alles was sompig. Niet lekker meer. Daar is dit gewoon te duur voor.

Karima
29 Juni 2023
Fito
29 Juni 2023

Alwwer een heerlijke hamburger gehad zoals altijd😋😋

Jurjen Woudstra
25 Juni 2023

Ik vond het echt heel fijn en lief dat ze met z'n tweeën vanaf de parkeerplaats van de groene ster naar de snackbar kwamen lopen! Ze verdienen een loonsverhoging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Vries
25 Juni 2023

De hamburger is prima, maar het bestelde ijstaartje ontbrak. Dit is toch wel een minpunt.

Merhawi
23 Juni 2023

Was heerlijk en snel bezorgd

Afke
20 Juni 2023
Machteld
19 Juni 2023

Goede kwaliteit eten, hele snelle bezorging!

Pj
14 Juni 2023

snel bezorgd, vriendelijk en heerlijk alleen de joppie saus miste ik in de bestelling

J. A. N.
13 Juni 2023

Ieder mens maakt fouten. Helaas twee in Ă©Ă©n bestelling. Bij de patat geen Joppiesaus en staat op de bestelbon. I.v.m. allergie gevraagd om geen cheddar, staat ook op de bestelbon. Onderling hebben wij het kunnen oplossen. Voor de volgende keer weer een score van 100 punten.

Eize Eyzenga
3 Juni 2023

Prima burger

Thijs
3 Juni 2023

Dank;)

Ab
3 Juni 2023

Lekkere burgers en friet

Scheffer
2 Juni 2023

Patat was ( alweer ) koud..snap niet dat de patat niet in een gesloten bakje geleverd wordt en burger apart. Elke keer zijn d'r patatjes koud. Erg jammer. En dan is het in verhouding te duur ook!

Lennaert
2 Juni 2023
Charlie
1 Juni 2023

De vegan burgers zijn zoals altijd prima van smaak en de broodjes lekker knapperig... Maar ik heb dit keer een test gedaan met de cheddar die zaika gebruikt en het blijkt plastic te zijn.. dus mensen do not eat the vegan cheddar...

Majid
30 Mai 2023

Lekker lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Co
28 Mai 2023
Co
28 Mai 2023
Jacob boersma
27 Mai 2023

Was weer super

Ellen
27 Mai 2023

Altijd goed

Artur
22 Mai 2023

Dank je wel Gino

Michael van der wal
21 Mai 2023

De burgers van Zaika zijn bij ons een zondagse traditie geworden zulke lekkere burgers zijn het!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F. S.
21 Mai 2023

Smaak was prima, als altijd. Alleen te laat bezorgd, open bakje en dus alles koud helaas. Niet gewend, dus is vergeven

Zuidema
17 Mai 2023
Kloppenburg
15 Mai 2023

De frieten waren op denk ik, nauwelijks frieten bij het burgermenu. De peperbus weer royaal gebruikt. Het was meer krokantje dan kipburger. De bestelling was een half uur te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W. DE JONG
15 Mai 2023
John
13 Mai 2023
Jolmer
13 Mai 2023
Anoniem
5 Mai 2023

Krulfrietjes waren zo slap geworden dat ze in de zakjes vastplakten en naar beneden hingen wanneer je deze vastpakte. Zonde! De smaak was wel goed. Crispy Chicken burger plaatselijk wel erg veel peper; verder aardig, maar ik zou niet nogmaals bestellen.

Sander
5 Mai 2023

Krulfriet was zacht en flink afgekoeld, alsof het al een flinke tijd gestaan had. Bezorging duurde ook behoorlijk lang

Ady Martina
3 Mai 2023

Burger was koud, helemaal niet chilly hot en kip was hard en ook koud bij kipburger

Johan
2 Mai 2023

De burger was prima, maar de ongare patat was een kleffe vette zooi. Waarschijnlijk deden we de eerste bestelling van de dag en was de baktemperatuur te laag. De patatzakjes waren doordrenkt met vet!

Mera
30 April 2023

Lekker eten en snel bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacob boersma
29 April 2023

Erg goed

Monique
27 April 2023
xxx
25 April 2023

Deze burgers zijn mijn favoriet. Ook nog bezorgd op de aangegeven tijd en het eten was nog warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carolien
25 April 2023
A.F.
24 April 2023
L.
23 April 2023

Zeer snelle bezorging. Maar de patat was slap en amper warm. De hamburger was ook niet warm. Wij waren erg teleurgesteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo
23 April 2023

Ik had geen goede tijd ingevuld maar na een belletje op de juiste tijd bezorgd. Graag zag ik een keuze toegevoegd als je extra kip wilt : krokante kip

John
21 April 2023

Smaak was op zich prima, maar misschien moeten jullie er toch iets op vinden dat het eten ook warm aan komt. Was nu weer lauwe patat en lauwe hamburger. Toch jammer.

Lennaert
18 April 2023
Anonymous
18 April 2023
G.westra
17 April 2023

Top service en heerlijke burgers...!!!

Hester
12 April 2023
Anita
9 April 2023

Ik krijg graag waar ik voor betaal, helaas miste ik wat. Smaak is prima! Maar het zou ook warmer gegeten kunnen worden wanneer alles zodanig in ‘de bak’ past zodat het dicht kan. Een warmhoudbakje is nutteloos wanneer die openstaat. Voor deze prijzen vind ik dat teleurstellend.

John
7 April 2023

Hamburger en friet waren niet echt warm meer. Heb het wel eens lekkerder gehad. Volgende keer beter.

Krikke
6 April 2023
Kaylee
6 April 2023
Jan
4 April 2023

Goed op temperatuur, stipt op tijd en goede kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. đŸ’Ș👌👍👍👍

Esther
2 April 2023

De bezorging was snel! De friet was helaas niet meer warm en de broodjes hamburger een beetje droog.

Erwin Stoop
1 April 2023

Vond dat de bezorger laat was en het bestelde eten niet zo warm

Sil Hutting
30 MĂ€rz 2023

Behalve dat het niet warm was was ook het vlees taai en droog.

Krikke
28 MĂ€rz 2023
Rein Brink
27 MĂ€rz 2023

Heerlijk verse burgers. Goed van smaak, tevens een chicken and Rice besteld. Erg lekker en goed gekruid. Een aanrader.

Klaas en dorine
27 MĂ€rz 2023

Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Krikke
23 MĂ€rz 2023
Anne Jan
20 MĂ€rz 2023

Heerlijke crispy chicken burgers, ingredienten waren precies zoals we wilden. Ook de krulfriet was heerlijk. De bezorger wilde me alleen eerst een andere bestelling geven, hij had zich vergist haha.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
18 MĂ€rz 2023
Ano
15 MĂ€rz 2023

Normaal blij met de krulfriet en crispy burger. Nu waren de onionringen waren half gaar en echt niet smakelijk

Karima
13 MĂ€rz 2023
Noor
11 MĂ€rz 2023

Zoals altijd hebben mijn zoontje en ik enorm genoten! als we bestellen bestellen we altijd bij zaika! Bezorging was ook snel!

Anoniem
9 MĂ€rz 2023

Had zonder tomaat besteld via deeigen site vermeld dat ik een allergie heb voor tomaat maar helaas de tomaat zat erop. Dit was de tweede keer al dat ik bij jullie besteld heb..

Kirsten
6 MĂ€rz 2023

Drinken niet ontvangen, patat was koud en de bacon zag er erg raar uit en was alles behalve knapperig

Anoniem
5 MĂ€rz 2023

Heerlijk en zeer goede bezorging

Jakob
5 MĂ€rz 2023
Gerro
27 Februar 2023

Zaika heeft kwalitatief hele goede burgers. Helaas kreeg ik niet de goede bestelling deze keer.

Kooistra
26 Februar 2023

Gisteren 25 minuten langer gewacht dan de aangegeven ophaaltijd. Kan gebeuren was erg druk. Maar als de burgers vervolgens al koud zijn bij thuiskomst gaat er toch iets mis. De kipnuggets en friet waren wel gewoon heet.

Annette Fabries
24 Februar 2023

Had al een tijd niets bij zaika besteld omdat de kwaliteit te wensen overliet...maar het was wel weer wat beter

Jan
24 Februar 2023

Erg smakelijk en snel bezorgd.

Wim
24 Februar 2023

Goede kwaliteit, snel en vriendelijke bezorging

Ed
21 Februar 2023

Heerlijke burger. Voor herhaling vatbaar

Henk
21 Februar 2023
S
18 Februar 2023

Top zaak. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn hoogstaand

E
17 Februar 2023

De bestelling was een half uur te laat. De friet was lauw en slof geworden. De burger was wel lekker en nog redelijk warm.

Gabriel V
16 Februar 2023
Merhawi
15 Februar 2023
Nathan van der Meulen
14 Februar 2023

Echt een topburger! Aardig veel saus dat drupte er af dat was jammer. Maar voor de rest, ga ik zeker nog een keer bestellen

L. Witteveen
14 Februar 2023

Patat was koud. Kipstukjes heel klein ondanks 2 extra. Ook koud. En ook nieuw bezorgkosten betalen voorheen gratis. Bestel wekelijks. Maar koude patat is echt niet te eten.

Faber
13 Februar 2023

Heerlijk eten en super service !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raymond
12 Februar 2023

Droge burgers. Mogen wel minder doorbakken, te droog

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mela
10 Februar 2023

Super lekker eten! Top en snelle bezorging!

Rutger
8 Februar 2023

Het eten was wederom koud, ik bestel niet meer.

Christa
7 Februar 2023

Het eten werd een kwartier te vroeg bezorgd waardoor we bijna de bezorger misliepen. Het eten zelf was op zich prima, helaas geen krulfriet (+€0,50) bij de bestelling zoals aangegeven maar gewone patat. Ook was het eten al vrij ver afgekoeld toen we wilden gaan eten (dat zal te maken hebben met het te vroeg bezorgen, eten heeft langer af kunnen koelen)

Henk Akkerman
4 Februar 2023

De hamburger was lauw, en de patat bijna koud. De smaak was goed. De bezorger was vriendelijk. Volgende keer goed warm eten en de kwaliteit krijgt ook 5 sterren

Daniek
3 Februar 2023

Heerlijk! Altijd tevreden over jullie eten en service.

Boersma Leeuwarden
30 Januar 2023

bestel wel vaker en meestal is het goed echter deze keer was de Italiaan burger tai en de patat van me zoon en de mijn was koud maar zijn burger was wel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boorsma
29 Januar 2023

We hebben wel eens korter op een bestelling gewacht. De patat was helaas aan de koude kant. De burger was nog wel warm en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanan
28 Januar 2023

Helaas het vlees was verbrandt en van binnen niet goed gaar. Dit wordt laatste keer dat ik bij jullie eten ga bestellen.

Sietske
27 Januar 2023

Het eten was koud

Mar
21 Januar 2023

Patat was weer eens slap en broodje vrij droog

Sarah
20 Januar 2023
Rutger
19 Januar 2023

Bestelling was koud.

Jessica Jongema
17 Januar 2023

Als we snel willen eten bestellen we bij Zaika! Altijd mega snelle bezorgen van 25/30 min, zelfs als ze op de fiets komen! En altijd lekker, goede malse burgers met lekkere broodjes. Beste burgerzaak van Leeuwarden, als je het ons vraagt!

S. en B.
16 Januar 2023
H. Kloppenburg
16 Januar 2023

Helaas was de bestelling niet goed. De crispy kip werd vervangen door een hamburger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lennaert
15 Januar 2023
Yummy
12 Januar 2023

Snel en heerlijk

FA
12 Januar 2023
Jan
10 Januar 2023

Het was weer goed verzorgd. Ga zo door.

PN
7 Januar 2023

De burger viel tegen, was droog en saai. Niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft, helaas.

...
5 Januar 2023

Lekkere burgers, maar de patat was slap.

Ali
5 Januar 2023

Good quality and good service

T Tensen
5 Januar 2023

Vegetarisch burger gekocht voor mijn dochter, volgens haar was het niet vegetarisch, ze voelde zich beroerd en heeft hem niet opgegeten.

Sixma
3 Januar 2023

Altijd super lekkere burgers!

A
3 Januar 2023

De beste burgerzaak van lwd!

Paul Bergman
2 Januar 2023

Uitstekende burgers, heerlijke frites Ă©n veel vegetarische opties. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

W de Jong
1 Januar 2022
Sanne
1 Januar 2022

Normaal altijd krokant eten maar de patat en kipnuggets waren erg slap en verre weg van krokant. Het was lauw en ook de hamburger was niet zoals anders..

Cora Matthijs
28 Dezember 2022

Kaartje erbij van 10% korting als ik bestelde via Zaika. Dit had ik gedaan maar wist natuurlijk niks van deze korting. Dit had je ook gelijk standaard kunnen doen voor klanten die bij jullie bestellen want nu heeft dat geen meerwaarde.

Jacob
24 Dezember 2022

Normaal altijd super en met liefde gemaakt,deze keer waren ze ons vergeten wat natuurlijk kan gebeuren maar bestelling was niet helemaal zoals wij gewend zijn.hoop dan ook dat het volgende weer als vanouds is.

Kay
22 Dezember 2022

Snel gemaakt en snel bezorgd. Smaakt uitstekend zoals altijd.

Nick & Alida
20 Dezember 2022

Erg lekkere burgers en krulfriet!

Mentink
19 Dezember 2022
Diana
19 Dezember 2022

De doos waar de hamburger en friet in verpakt zaten was open. De friet en hamburger waren daardoor lauw. Erg jammer.

Phj leerentveld
19 Dezember 2022

Hetvwas superlekker

Esra
19 Dezember 2022

Bestel vaker bij jullie en altijd top geweest maar mis nog steeds na het bellen ook nog de fristi voor mijn dochter....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
18 Dezember 2022
18 Dezember 2022

Het vlees was erg droog

Ina
17 Dezember 2022

Erg lekker maar niet zo heel warm

Marianne
16 Dezember 2022

Heerlijke vega burger! En supersnel bezorgd.

Vlad
16 Dezember 2022

This time rice was very cold and I did not receive my soft drink at all

Aziz
15 Dezember 2022
Anne Jan
13 Dezember 2022

Heerlijke krulfriet, lekkere burgers. Alleen de "zonder augurk" was niet doorgekomen, verder prima.

Kay
9 Dezember 2022
Roxanna
7 Dezember 2022

Patat was koud en slap, burger was ook lauw.

Krikke
6 Dezember 2022

De cheeseburgers waren zo koud dat de kaas niet eens gesmolten was.

Evert
5 Dezember 2022
F. S
5 Dezember 2022

Helaas deze keer iets minder tevreden dan we gewend zijn. Bestelling was voor 19.10 uur. Te laat is niet fijn, maar deze keer 25 min te vroeg is ook weetniet de bedoeling. Gelukkig waren we net thuis. Daarnaast waren ondanks de veel te vroege bezorging, de burgers vrij koud. Beetje jammer deze keer. Zijn beter gewend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs
5 Dezember 2022

Verkeerde burger geleverd en lag half uit elkaar. Was wel te doen maar uiteindelijk heb ik dus ook teveel betaald.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
4 Dezember 2022

Helaas niet geweldig. Tijd lang was het weer top, maar het was nu droog en anders gekruid. Hintje kruidnagel, niet echt lekker ofzo. Bestel voorlopig niet weer

Paulien
3 Dezember 2022

Er was een salade bij de bestelling vergeten
 even een belletje en binnen 10 minuten stond er een bezorger met een heerlijke salade voor de deur, super!

Scheffer
1 Dezember 2022

Top zaak

Michelle
1 Dezember 2022

Burger smaakte erg raar, friet was niet goed doorbakken. Ik werd ontzettend misselijk na de maaltijd.

K jansma
29 November 2022
Eva
28 November 2022

De patat was zacht en rauw , en de hamburger zwart .

Christa
27 November 2022

We bestellen vaker en was altijd goed. Nu was de burger gewoon koud. Niet fijn te eten zo.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
26 November 2022

De 'wings' waren beter gepaneerd. Heerlijk!

Eter
25 November 2022
Patrick
25 November 2022

Prima burgers. Niks op aan te merken

Mirsad Kuburic
24 November 2022
anoniem
22 November 2022

Beste burgers van Leeuwarden e.o. !!

Issa
22 November 2022

Wel jammer dat de kipburger koud was.. ben dat nooit gewend van jullie.. verder is alles prima

Deborah
20 November 2022

Helaas miste de kaas op mijn burger. Verder was het weer helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H
18 November 2022
Kay
17 November 2022

Super snel gemaakt en bezorgd en smaakt lekker! Alleen merk ik dat er steeds minder zaika saus op de burger zit en er geen optie is voor extra saus...

F Banda
16 November 2022

Heerlijk gegeten!!!

Rudy
15 November 2022

Voor een zaak die zich 'specialiseert' in burgers, vond ik het echt een trieste vertoning. Ik heb alleen saus en sla geproefd, geen smaak aan de burger, slappe hap. Pleurt uit elkaar als je er naar kijkt. Bezorging snel en vriendelijk, maar ik bestel hier nooit weer.

Quirijn Verschoor
14 November 2022

Vaker besteld deze keer toch wel teleurgesteld. Frietjes waren 1 klont sompige friet in een zakje, burgers waren aan de droge kant en al met al een gebrek aan smaak. Helaas maar voorlopig niet weer

Evert
13 November 2022
anoo
12 November 2022

Heerlijke crispy chicken burger😍😍😍

Jolanda
12 November 2022

Heerlijk en het was er binnen een half uur

Anoniem
8 November 2022

Broodje was doorweekt

Carmen
7 November 2022
Patricia dragstra
5 November 2022

Normaal is het eten altijd goed. Gisteren was de krulfriet al koud en burgers lauw met het minimale aan salade

Kubra
5 November 2022

Helaas spijt van bestelling. Burger en friet zijn koud en taai geleverd.

Jacob boersma
28 Oktober 2022
Rob Artz
28 Oktober 2022

De hamburger was wat ' laf' van smaak.

anoniem
26 Oktober 2022
Dijkema
24 Oktober 2022
Swart
23 Oktober 2022

Zoals bijna altijd ontbrak er ook deze keer weer iets in onze bestelling. Helaas gebeurt dat bijna altijd bij Zaika. Na telefonisch contact werd het alsnog bezorgd, maar wel veel later, en ook geen drankje oid erbij voor het ongemak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dijkstra
22 Oktober 2022

Ong goed

Antonio
19 Oktober 2022

Patat slof in een dichte zak, lauw zonder leven en smaak. Hamburger was iets beter, het vlees prima kwaliteit, alleen het broodje (bun) niet in balans met het mooie hamburger. Alles was erg lauw, voor mij niet weer, maar toch bedankt voor de genomen moeite. Succes verder

Erik
18 Oktober 2022
anonniem
18 Oktober 2022

geweldige burgers!!

Annamarie
14 Oktober 2022

Lekkere maaltijd. Warm en op tijd gebracht

Twickler
14 Oktober 2022
Lennaert
13 Oktober 2022
Krikke
11 Oktober 2022
Mitchell
4 Oktober 2022

Was super lekker en ook snel bezorgt

Rox
1 Oktober 2022

Bestel hier regelmatig, maar dit keer viel het eten tegen. Patat was lauw en helemaal slap. Mozzarellasticks waren koud van binnen. Burger had oude (bruine) sla. Broodje was helemaal doorweekt door saus en daardoor helemaal slap. Ook de biryani rijst was niet zo kruidig als normaal. Hopelijk volgende keer als weer vanouds.

Kay
28 September 2022

Burger is zoals altijd super lekker! Bezorging duurde wat langer dan normaal, van daar 4 sterren.

Evert
26 September 2022

Lekkere hamburgers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giliam
23 September 2022

Prima en goed eten. Goede bezorging. Geen verbeterpunten tot nu toe. Ga zo door :)