Beoordelingen van Zaika Burger Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Rudolf Tigchelaar
gisteren

Verbeterpunt: Niet na iedere bestelling om een beoordeling vragen dat ik steeds weer bestel houdt in dat ik tevreden ben

Yasin
13 oktober 2021

Perfect! Top service

S
12 oktober 2021

De smaak was oké maar de tijd van bezorging liet wat te wensen over. Na 1 tel ban onze kant toch nog de bezorging gekregen. Is alleen jammer dat dit moest gebeuren voordat het bezorgd werd en dat alleen omdat er bezorgdheid was over de bezorger. 3 kwartier na melding dat het wraaan kwam en je belde omdat er wellicht iets gebeurd kon zijn met de bezorger werd de tijd te laconiek op gereageerd met een smoesje. Dit niet doen!!!

Jildo
12 oktober 2021

Het moment van “we zijn onderweg” tot bezorging duurde erg lang en het was dan ook koud:-(. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yada
11 oktober 2021

Het eten was heerlijk en het bezorgen was ook super snel!

Jongstra
11 oktober 2021

Heerlijke burger 🍔🤤

Erik
11 oktober 2021
Victoria
10 oktober 2021

Besteld en opgehaald. Stond op afgesproken tijdstip klaar en was goed verpakt -> 15 minuten later nog warm. Burger goed belegd en de krulfrieten waren nog knapperig. goede service, producten juist verpakt en goede kwaliteit ingrediënten. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjouke
5 oktober 2021

smaakt prima

Natasja
5 oktober 2021

Voor 40 euro besteld 3 menu’s en we vonden het niet lekker

Reactie van Zaika Burger

Beste Natasja, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Abdulrahman
4 oktober 2021

Ik zat op de website te kijken dacht na een menu zit ik wel vol dus ik bestelde na aangekomen ik was klaar met de burger en ik zat vol heerlijk eten vult goed! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Nammensma
2 oktober 2021

Nachoburger en hotwings besteld. Vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk!! Een 100% aanrader!!!

Bauke
29 september 2021

Heerlijk eten en snelle levering!

Jo Kloppenburg
27 september 2021

Tis nooit het zelfde en dat begrijp ik. Deze keer was het krokantje om de kip zo royaal er was nauwelijks ruimte voor kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viviènne
27 september 2021

Alles was lekker zoals altijd, het enige dat jammer was is dat een van de menu’s de krulfrietjes niet bevatte waar wel voor betaald was en we veel zin in hadden. Maar dat kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jong
23 september 2021

Er was duidelijk wat misgegaan. De box waarin het eten hoorde te zitten lag ondersteboven in de papieren bezorgtas en de friet lag op de bodem ervan. En burger had het ook niet helemaal overleefd. Had de bezorger dit niet gezien?!

Reactie van Zaika Burger

Beste Jong, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Annette
22 september 2021

Goed eten. En meer dan genoeg Bezorging prima

J.
20 september 2021
Josephine
17 september 2021

Echt geweldige burgers en heerlijke frites! Netjes op tijd bezorgd. We zijn fan!

R
16 september 2021

Het brood dat werd gebruikt voor de spicy veggie was deze keer niet zo lekker. Patat was goed.

Anne Jan
15 september 2021

Bezorging "zsm" duurde precies 1 uur, wat ik vrij lang vind. De Crispy Chicken Burger was inderdaad crispy, hoewel het geen burger was maar het op chicken wings leek. Weet niet of dat normaal is, maar smaakte prima.

Jens van Gaalen
15 september 2021
LO
15 september 2021

Het eten smaakte goed. Wat echter wel jammer was was dat de sla onder de burger zat en daardoor helemaal slap werd. De bezorging was snel. Het mag nog wel iets vrolijker.

Ak
14 september 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd, bezorger was vriendelijk. Top!

Jenny Protzman
12 september 2021
Jos Felen
11 september 2021

Geen klachten

Jan
8 september 2021

Dinsdagavond late dienst is snack avond op het werk. Makkelijk bestellen via de app. Laatste keer een recensie achter gelaten m.b.t. het broodje. Op Facebook gelezen dat er nieuwe broodjes zijn. Prima broodjes. Goed gedaan. Dikke 5 sterren.

ahmad habib
5 september 2021

lekker burgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniemm
5 september 2021

heerlijke burgers en chickenwings gehad🥰😍😍😍 snelle en vriendelijke bezorging

Dennis
4 september 2021

Alles was top zoals altijd alleen de crispy chicken burger was alles ander dan crispy en de chicken was zo dun dat er meer deeg omheen was dan vlees. Die kan echt beter en had ik ook al veel beter van jullie

Klaas
2 september 2021

De patat was niet warm en matig Maar de hamburgers waren heerlijk We gaan weer halen maar dan zonder patat dus we een aanrader!

Anoniem
1 september 2021

Perfect

J
30 augustus 2021

Chili cheese waren slecht. Ook de crispy chicken was erg slecht, een hard stuk kip op een broodje met saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Zaika Burger

Beste Jordi, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

J.
30 augustus 2021
Ramona
29 augustus 2021

Goede, smakelijke bacon burger.

Bauke Wijnsma
29 augustus 2021

Heerlijk gessmaakt, snelle bezorging

Janette
29 augustus 2021

Altijd keurig op tijd en heerlijk eten.

Anoniem
29 augustus 2021
Sean
27 augustus 2021

Goed te doen, friet was koud/lauw, kip was nog amper warm, verder wel redelijk lekker.

Jetze
27 augustus 2021

Eten was prima alleen duurde het meer dan een uur voordat het bezorgd werd en inmiddels was de friet koud geworden. Uit nood de friet maar warm gemaakt in de magnetron maar erg lekker is dat niet. Jammer.

herm
27 augustus 2021
Kloppenburg
26 augustus 2021

Het was met zorg klaar gemaakt!

Henry
25 augustus 2021

We hadden extra krulfrietjes besteld, die waren niet bijgeleverd.

Reactie van Zaika Burger

Beste Henry, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Terpstra
23 augustus 2021
Erik
23 augustus 2021
JN
23 augustus 2021

De smaak, de versheid, knapperige spek etc is allemaal prima. Het enige punt van verbetering is het broodje. Het scheurt bij de eerste hap al uitelkaar waardoor de inhoud van het broodje vaak ernaast ligt. De saus gaat er tussen uit. Graag een broodje wat sterker is. Verder ben ik tevreden.

Reactie van Zaika Burger

Bedankt. Binnenkort vervangen we brood.

Carina
23 augustus 2021

We bestellen wel vaker bij zaika, maar dit keer waren de burgers echt heerlijk! Ze waren heerlijk warm, vlees was goed op smaak, de krulfriet was eindelijk goed krokant. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
21 augustus 2021
Erik-Jan
18 augustus 2021
Richard
17 augustus 2021

Bezorging was exact op tijd en het eten was goed.

René Storm
15 augustus 2021

Mooi op tijd geleverd, zag er direct prima uit en rook heerlijk. Smaakte fantastisch. Grote porties, wij eten er twee dagen van. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 augustus 2021

Lekkere burger en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimbels
15 augustus 2021

Normaal is Zaika goed, maar deze bestelling was laat, al aan het afkoelen, er ontbrak een item, en de bezorger had bijna m'n cola zelf meegenomen.

Durkje
15 augustus 2021

Op zich prima, maar kwalitatief wat ons betreft niet super. Ik had de Indian rice, was een bak rijst, kipstukjes en 2 stukjes tomaat/ui/komkommer. Niet echt een maaltijd. De patat bij het burgermenu was heel erg zout. De helft van de bestelling was in eerste instantie niet geleverd, na een telefoontje wel keurig thuis bezorgd na 30 minuten met een aantal extra chicken wings. En de chilisaus is erg lekker!

Jeff van Raamsdonk
15 augustus 2021

Opnieuw besteld met kortingscode nav klacht. De burger was goed als altijd, maar wederom was de patat niet goed. De krulfriet was slap en zompig, dit hoort krokant te zijn zoals we van jullie gewend zijn. De korean chickens waren ook zompig. We bestellen vaak bij Zaika, maar dit valt erg tegen.

Alsa
14 augustus 2021

Elke keer weer is het eten perfect! Vriendelijke bezorger en super goed eten!

M
14 augustus 2021

Beste burgers van Leeuwarden. Goede patat, netjes bezorgd.

Jeff
14 augustus 2021

Patat en kip waren erg droog, niet gewend van Zaika

Reactie van Zaika Burger

Beste Jeff, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Peter de Been
13 augustus 2021
Lennaert
12 augustus 2021
Anne Jan
11 augustus 2021

Top crispy chicken burgers, erg lekkere onion rings. Goed zoals altijd.

Sander
11 augustus 2021

Was kaulo lekker vriend Hmm zei ik met eenach op mn gezicht, ik zag mn jeugd voorbijschieten h m m

Jeroen
10 augustus 2021
M.J. Beerstra
8 augustus 2021

Heerlijke hamburgers pulled chicken! Zeker een aanrader voor als je even gemakkelijk wilt! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tabe
8 augustus 2021

Top eten top bediening en altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
31 juli 2021
Richard B.
31 juli 2021

Het smaakte wederom super lekker.Als je van burgers houdt is dit vlg mij het beste adres in Leeuwarden.Bezorging duurde 1:10 .En jammer genoeg ,net als de vorige keer, was de patat niet meer goed op temp. Dit zou nog een verbeterpunt kunnen zijn. Maar dikke 5 sterren voor de burgers.

Sytskew
31 juli 2021

Zoals altijd prima kwaliteit burger en knapperige friet. Snelle bezorging!

Jorna
23 juli 2021
Tabe
20 juli 2021

Altijd prima service eten over heerlijk. Keurig op tijd Niks op aan te merken . Top zaak

Louise Bieshaar
19 juli 2021
Redmer
16 juli 2021
LS
16 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer niets op aan te merken. Enige minpuntje is dat het vrij prijzig is

Berber
14 juli 2021

De burger was weer heerlijk! Helaas waren de patatjes slap, dat is normaal niet zo dus dit was wel echt balen :(

Jacob boersma
10 juli 2021

Erg lekker

Spoelstra
8 juli 2021
José
8 juli 2021

Bewust bezorgtijd 19.50 uur aangegeven I.v.m. werk, maar helaas al om 19.20 uur al afgeleverd, waardoor partner een” koude” burger. Kwaliteit wel top en erg lekker! Maar advies: hou rekening met de aangegeven gevraagde aflever tijd.

Christian
5 juli 2021

Helaas niet de krulfriet gekregen die ik wel had besteld, daarom de 4 ipv 5. Voor de rest wel altijd weer goede kwaliteit die ik gewend ben van zaika👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 juli 2021
Kay
28 juni 2021

Snel bezorgt en het eten was erg lekker! Dank je wel

Mona
28 juni 2021

Burger from Zaika was amazing. Food was delivered warm and just in time. I also didn’t know how to order online, one of the workers guided me via the phone and was very helpful.

Ayla
28 juni 2021

Patat was echt slap Burger daarin tegen erg smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siemonsma
27 juni 2021
Offerbeek
27 juni 2021

👌

John
25 juni 2021
mmkloosterman
19 juni 2021
Hedwig
18 juni 2021

Lekker zoals altijd, maar ze waren de frietjes vergeten! En geen compensatie hiervoor, dat was wel jammer.

Reactie van Zaika Burger

Beste Hedwig, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling via whatsapp. Wij zien u graag terug bij Zaika!

bom
18 juni 2021

Zo lekker.

Twickler
18 juni 2021
Familie Snip Van der Bij
18 juni 2021

Wat een heerlijke burger en frietjes ontvingen wij gisteravond na onze online bestelling. De verse ingrediënten van de Vegan burger smaakten verrukkelijk en de dubbele portie frietjes ( krul en gewone ) waren zo groot dat er met gemak door 4 man van gegeten kon worden. Dank jullie wel !

Nynke
17 juni 2021

Onwijs lekker gegeten! Bestelling was er super snel, het eten was warm en vers. Helaas miste we 1 burger, dit was ons nog niet eerder gebeurd bij eerdere bestellingen. Waarschijnlijk waren ze hem per ongeluk vergeten door de drukte. Even bellen (zeer netjes te woord gestaan) en binnen 10 minuten hadden we de burger in huis met iets extra’s als excuus. Zeer tevreden en we blijven bestellen ☺️

Robinsonstraat
17 juni 2021

Heerlijke burger en vriendelijke bezorger.

anoniem
16 juni 2021

Het eten is zoals gewoonlijk heerlijk! nette bezorgers die respectvol met de huidige maatregelen omgaan. netjes voor de deur geplaatst en gewacht tot ik de bestelling oppakte! Zoals het hoort!!

Cees
15 juni 2021

Burger was prima

Erik
15 juni 2021

Uitstekende kwaliteit!

D.Mink
12 juni 2021

Lekkere patat en nog goed warm, maar de chicken hotwings zijn echt het beste, al zijn het eerder kippenpoten dan hotwings ....zalig zijn ze.

Annelies
11 juni 2021
Alsa
10 juni 2021

Super lekker als altijd. Op tijd, warm en netjes bezorgd. 10/10!

AlbertO
8 juni 2021
Karun
8 juni 2021

Abi vaste klant hier, geweldig zoals elke keer

Sil
4 juni 2021

Prima burgers. Lekkere friet. Meer dan voldoende.

Boontje
4 juni 2021

Altijd lekker eten en veel keuze. Ook voor vegetariërs. Helaas deze keer mijn extra:cheddar vergeten op mijn burger maar wel op de rekening. Zal mij niet weerhouden om vaker te bestellen. Fijne website, goed eten.

Anoniem
1 juni 2021

De cadeaus in de kindermenus voor die prijs zijn echt heel bagger en een teleurstelling vergeleken met andere kindermenus van andere restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
24 mei 2021

Wederom uitstekend

Jeroen
23 mei 2021
Scheffer
23 mei 2021

Prima van smaak

Tabina Hoogeveen
21 mei 2021

Zoals altijd is het super lekker 😋

Jan
19 mei 2021

Bestelling was even tussen wal en schip geraakt zo bleek na een telefoontje. Dat werd keurig recht gezet met extra drinken erbij en een excuuskaartje aan de bestelling. Keurig!

Janna
18 mei 2021

Top weer!

H.
17 mei 2021
T Asef
16 mei 2021
Ren
15 mei 2021

Top plek, heel aardige mensen en heerlijke eten. Kreeg ook 2 magneetjes erbij en top Zaika.

GeJa
13 mei 2021

Heerlijke zelfgemaakte Hambur

Ronald
11 mei 2021

Snelle levering en heerlijke hamburger met friet gegeten. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 mei 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
10 mei 2021
Matthijs van Loon
7 mei 2021

Goeie burgers yo.

Nina
7 mei 2021

Altijd op tijd met goed en lekker eten

George
5 mei 2021

Uitstekend

Blaauw
5 mei 2021

Slappe koude krulfriet. Doorweekte burger

Ingrid
5 mei 2021

Het eten was prima, het werd op tijd geleverd. De klantenservice op het moment van levering was echter niet prettig. De vrouw was aan het praten aan de mobiele telefoon, ze overhandigde net de tas, niet eens een goede middag en ook niet eens eet smakelijk eten toegewenst. Gewoon draaien en blijven praten op haar mobiele. Aandachtspunt voor degene die de leveringen doet.

Gerhard
5 mei 2021

Uitstekend! Handig ook met hoe je toppings kan kiezen op de website! Interessante snacks ook!

Annelies
5 mei 2021

Eten was weer fantastisch goed zoals gewoonlijk en bestelling was ook precies op tijd.

Jo
2 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.vanwilpe
29 april 2021

Goeie dikke burgers. snel verzorgd.

Damien
29 april 2021
Ben
29 april 2021

Keurig op tijd bezorgd en echt prima eten! Ook meer dan genoeg van alles.

h.sepp
28 april 2021

KWALITEIT EN BEZORGING UITSTEKEND

Ronald van der Veen
28 april 2021

Zaika is altijd lekker en goed!

Francis
27 april 2021

Beter van hen gewend, miste smaak aan de burger en friet. Was flauw van smaak.

Tineke
27 april 2021

Zag er keurig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
27 april 2021

Wederom uitstekend!

Hoekstra
27 april 2021

Heerlijk maar voor de zoveelste keer de bestelde Joppiesaus vergeten

JV
26 april 2021

Was heerlijk! Vlot bezorgd.

Hoekstra
20 april 2021

Altijd lekker en goed rundvlees.

SYAM
20 april 2021

Alles 100% TOP!

Erik
18 april 2021

Alles naar wens

Yada
17 april 2021
Edwin
17 april 2021

Tip, handiger om het te bezorgen met de auto. Patat prima op temperatuur. Hamburgers waren op het randje van acceptabele temperatuur. Smaak was perfect.

Anoniem
16 april 2021

De crispy chicken burgers helaas veranderd en dunner dan normaal... na gebeld te hebben hierover, gelijk een nieuwe gekregen en nog wat kleinigheidjes, dus top klantenservice! Helaas nog steeds een dunne burger. Jammer. Curly Fries zijn wel top!!!!

GB
14 april 2021

Vlotte bezorging, eten keurig verzorgd en smaakte ons heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Annelies
13 april 2021
Hafida
9 april 2021

Snelle service!

M.M. Kloosterman
9 april 2021

KLASSE!

Soy
9 april 2021

Helaas dit keer was niet zo,kip niet gaar,brood heel nat door veel sauzen,koud patat.alles weggegooid.

Anoniem
7 april 2021

Prima warme burger, lekkere hotwings, en erg snel bezorgd.

Jouk
7 april 2021

Bezorgd op aangegeven tijd. Burgers en patat waren erg lekker. Combideal ook een aanrader.

Jo Kloppenburg
6 april 2021

Deze keer was de krokante kip zo krokant dat er weinig kip meer tussen paste. We hebben wel eens beter gehad.

Asraf
4 april 2021

Burgers waren heerlijk en lekker warm de rest was koud/lauw vooral de hotwings was niet lekker zo koud was het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ype
3 april 2021

Niet de eersten en zeker niet de laatste burgers. Goede kwaliteit en vers

Wim Pitstra
1 april 2021

Prima burgers

Stijn
1 april 2021

Chillste vegan burger die ik ooit gehad heb.

wt
31 maart 2021

Patat vergeten maar binnen no time gebracht. Geweldige service en super lekkere burgers! Bedankt Zaika. Wij gaan vaker bestellen.

Ali
30 maart 2021
Notiz Hotel (Laia)
30 maart 2021
Jan
28 maart 2021

Onvergelijkbaar lekker

Lisette
26 maart 2021

Belachelijk lekker! Giga groot. Top kwaliteit. Nette bezorging. Zeer tevreden.

Erik
26 maart 2021
Rian
25 maart 2021

Was lekker maar helaas wel koud. Bestelling kwam precies op tijd (aangegeven tijd).

Kevin
25 maart 2021
Martijn
25 maart 2021

Lekker en goed warm

Oost
24 maart 2021

Erg lekkere burgers! Ik eet zelf altijd de vega bonenburger en tot nu toe is hij elke keer top en nog heet als hij aankomt. Bezorger was ook erg vriendelijk. Zou zeker opnieuw bestellen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Jan
22 maart 2021

Bezorging was prima, cheeseburger was ook goed. Krulfriet was niet erg warm en omdat het bakje niet goed dicht zat, was de patat ook in de bezorgzak gevallen. Servetjes waren hierdoor niet meer te gebruiken, door het vet. Burger: 8/10 Patat: 5,5/10. Bezorging: 9/10.

NY
22 maart 2021

Heeeerlijk gegeten! Binnen 20 minuten stond de bezorger al voor de deur, onwijs snel dus! De burger en patat waren lekker warm en vers. Kortom heerlijk! Wij bestellen snel weer. 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
21 maart 2021

Geweldige service en lekkere eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

d.v.d.veen
20 maart 2021

altijd top! alleen de porties friet en krul friet kunnen wel iets kleiner. snelle levering.

Ria
19 maart 2021

We hebben lekker gegeten en alles in karton en papier verpakt, da's ook fijn!

de Vries
14 maart 2021

Koude burger, frites ook bijna koud. Overigens hadden we krulfriet besteld, Maar we kregen normale friet. Erg jammer Omdat je hier wel een meerprijs voor betaalt. Burger was ook vrij smakeloos helaas. Eerste paar keer bestellen bij Zaika was top, Maar na twee keer bovenstaande te hebben beleefd bestellen we hier niet weer.

George
14 maart 2021

Uitstekend!

Fdassen
13 maart 2021

Rechtstreeks besteld snel geleverd en het was heerlijk. Wij bestellen NOOIT via thuisbezorg en helpen daar mee de ondernemer

Es
11 maart 2021
Age
9 maart 2021
Veenstra
8 maart 2021

Erg lekker, verse ingrediënten en de jalapenos waren heerlijk pittig. Helaas waren de burgers en de mozzarellasticks wel zo goed als koud, dat was wel jammer. Smaak daarentegen was top

Rignaldo
8 maart 2021
Lilian
7 maart 2021
Kevin Koen
7 maart 2021
Erik
7 maart 2021

Uitstekende service

Jenny van de Velde
7 maart 2021

Helaas was alles nog niet eens lauw. Zowel de burgers, de patat en kippenpootjes. Jammer. Zo is het een slechte ervaring

J boersma
4 maart 2021
Christs
4 maart 2021

Heerlijke burgers. Ook de falafel. Is erg smakelijk. Meer dan genoeg ook. ++ Vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

Varis
3 maart 2021
Dekker
1 maart 2021

Voedsel was prima maar niet echt op temperatuur. Tegen het koude aan. Had opgelost kunnen worden met een warmhoudbox. Vaker besteld, maar dit was even een missertje. volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fasja
28 februari 2021
Bastiaan van Oudheusden
28 februari 2021

De burgers zijn altijd echt mega lekker! Zowel de vegan opties als de normale bevallen altijd zeer goed. Alleen de patat is vaak wat minder. De ene keer is ie wat koud, en de andere keer is ie wat slap. Als dat gefixt zou worden zou het 5 sterren zijn. Maar de burgers op zichzelf verdienen de 5 sterren dubbel en dwars.

Ehsan
27 februari 2021

Was heerlijk

CF
27 februari 2021

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Carina
25 februari 2021

Zoals gewoonlijk is het eten heerlijk! Vandaag heb ik alleen geen krulfriet ontvangen en er wel extra voor betaald :( fouten maken is menselijk en daarom gewoon 5 sterren!

Ta
24 februari 2021

Altijd tevreden

Betz
21 februari 2021
John
21 februari 2021

De vegan producten zijn heel erg lekker.

Erik
20 februari 2021
S.Visser
19 februari 2021

Lekkere burger, goed verpakt en lekkere friet..Aanrader!

Freij
18 februari 2021
Iris Lubbers
18 februari 2021

De burgers waren super lekker. Er zat alleen echt veel te veel zout op de patat. Het leek bijna alsof het per ongeluk fout was gegaan want deze hoeveelheid was echt niet normaal. Ook nooit eerder bij jullie meegemaakt want normaal gesproken is het wel altijd prima.

Eline
15 februari 2021
van der Zee
14 februari 2021

Eerlijk? De frietjes waren taai de broodjes waren doorweekt van de natte ingrediënten en de saus, al met al een kleffe boel. Viel ons erg tegen we zullen niet snel weer iets bij Zaika bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
14 februari 2021

Snel gebracht, op zondag ongeveer uurtje later. Netjes. Bestelling was compleet en nog lekker warm. Smaakte top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
12 februari 2021

Fantastische burgers, heerlijke kip vleugels en een zeer vriendelijke bezorger. Super!

Jannette
12 februari 2021

Heerlijke burgers! Patat was ook nog lekker knapperig. En mooi op tijd geleverd.

Ferwerda
12 februari 2021

De kip is heerlijk, zo ook de broodjes hamburger. Maar de patat was slof koud en werd 3 kwartier later gebracht. Dat was jammer en bestel ik niet weer.

Jeff
11 februari 2021

Zalig!

Dennis
10 februari 2021

Snelle en vriendelijke levering, erg lekkere burger

Jb
8 februari 2021

Ja, hoe moet je iets nieuws beoordelen i.c.m. sneeuwstorm? Het eten bij Zaika burgers is normaal gewoon goed. Maar dat is over de burgers, nu had ik een pulled chicken. Daar ben ik geen fan van geworden. Daarnaast was het lauw, dit komt vast door de sneeuwstorm en/of door de langere rit i.v.m. De auto bezorging. Voor mij dan hopelijk de volgende keer weer een lekkere hete burger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
6 februari 2021

Altijd goed Bedankt 👍

Fan
5 februari 2021
Erik
3 februari 2021
Asmae
2 februari 2021

Heel lekker 🏆

Sander
1 februari 2021

Fantastisch als altijd

Erik-Jan
31 januari 2021

Vers en smakelijk!

Jildou
31 januari 2021

Zoals altijd goed bezorging en heerlijke burgers 😍

S.
29 januari 2021
Freij
28 januari 2021

Top!

Victoria
28 januari 2021

Heerlijke hamburgers, aanrader!! Ruim belegd, broodje was mooi stevig en goed warm. .

Kasia
28 januari 2021

Zaika heeft de beste vega en vegan burgers in Leeuwarden. Altijd vers gemaakt, altijd lekker! Dikke aanrader.

Christi Sprangh
28 januari 2021

Burger was weer lekker maar de patat slap en lauw. Dit ben ik niet van jullie gewend 😢

N.m.
27 januari 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten. Vooral de hotwings bevielen me erg goed!

Abdul
25 januari 2021

Was snel bezorgd en was echt super lekker

Erik
25 januari 2021
Cees
21 januari 2021
Yasmina
21 januari 2021

Wat een vriendelijke bezorger! Geen idee hoe hij heet (hij heeft blond haar). Zei nog 'eetsmakelijk' en 'geniet ervan'. Super fijn :) Het eten was zoals altijd verrukkelijk.

Sandor
20 januari 2021

Lekker eten. Snel bezorgd rond spits en nog goed warm toen het aankwam (Burger is natuurlijk alles koud behalve t vlees, dus logisch dat de burgers niet heet waren)

Mark
20 januari 2021

Top.

Francis
18 januari 2021

We hadden een cheeseburger, zalmburger en veganburger. Was allemaal heerlijk! En nette, vriendelijke bezorging!

me
18 januari 2021
Dorine
16 januari 2021

Eten was niet warm, jammer vorige keer super lekker

Ellen
15 januari 2021

Normaal erg tevreden, maar deze keer was het eten niet erg lekker. De friet was koud en erg taai/hard. Ook de burgers waren lauw. Ook had ik gevraagd om gewone friet in kindermenu, was niet gedaan. Denk misschien iets te druk want normaal is het prima! Jammer

Maarten
15 januari 2021

Heren/dames, om 21.55 een bestelling gedaan ( net voor sluitingstijd), na belletje en daar vriendelijk te woord zijn gestaan kwam binnen een half uur in de kou een warme bestelling, Hoewel andere keren misschien niet zo lekker waren, was deze TOP! goede service, goed eten en een goede prijs. Was het geld en de fooi meer dan waard! Als jullie zo door blijven gaan, wordt de bestelgraad omhoog geschroefd :)

Bosch
15 januari 2021

Prima!

Aisha
11 januari 2021

Hele goeie en snelle bezorging! Het eten zelf was verrukkelijk!! Gekrulde friet was superveel wat ik heel fijn vond, de chili burger was ook echt mega lekker dus heel erg genoten van alles! Heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
11 januari 2021

Perfecte burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 januari 2021

Op tijd en uitstekende kwaliteit als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
10 januari 2021

Heerlijk! Snel, vers en goed van smaak!

Freij
7 januari 2021
Peter
4 januari 2021

Duurde erg lang, ook voor Nieuwjaarsdag. Voorheen was ik fan van Zaika, maar laatste keren valt het tegen. Droog en flauw was het. Dit was de laatste keer voor mij

anoniem
4 januari 2021

heerlijke burgers en chickenwings

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PIET
3 januari 2020

Broodje was perfect maar de hamburger was droog

Kiki
2 januari 2020

Geachte ondernemer, ik begrijp wel dat het op nieuwjaarsavond wel druk zal zijn en dat het wat langer gaat duren, alle begrip. Het eten zelf zag er goed uit en was lekker, echter minpuntje was dat het eten koud werd bezorgd. Dus let daar op. Overigens succes met uw onderneming dit nieuwe jaar.

Krs
1 januari 2020

Top!

Rinke
1 januari 2020

Zaika burgers zijn altijd een succes! Zelfs op nieuwjaarsdag een snelle levering met een kleinigheidje erbij. De krulfrietjes zijn heerlijk en elke burger moet je geprobeerd hebben!

Peter
1 januari 2020

Smaak opzich goed. Patat helaas koud en slap en de burger had ook warmer gemogen.. misschien een stukje aluminium folie eromheen.. jammer, normaal gesproken beter!

Sandor
1 januari 2020

Lekkerste burgera van leeuwarden. Broodjes zijn lekker mals, goed belegd en het vlees is niets slechts op aan te merken. Enige nadeel was (dat je helaas hebt bij drukte) dat de burgers tussen lauw en warm in zaten toe het bezorgd werd. Ps Heet is ook niet erg, maar dat mag ik niet verwachten van een hamburger die bezorgd wordt.

Nieuwhof
31 december 2020

Helaas geen saus op èèn van de burgers. Verder lekker als altijd!

D.
31 december 2020

Burgers waren weer heerlijk en dan ook nog excuses aanbieden dat ze 5 min na dr afgesproken tijd kwamen met het eten nou daar kan menigeen wat van leren. 👍🏻

anoniem
29 december 2020
Miedema
29 december 2020

Het eten is keurig op tijd gebracht door een aardige bezorgster. De burgers waren heerlijk. Dank voor het lekkere eten.

Stino
29 december 2020

Had twee verschillende burger menu’s besteld. Wel lekkere burgers maar iets te duur voor he hoeveelheid en kwaliteit.

gilles antoine
26 december 2020

Alles perfect

Reiding
26 december 2020

Burgers even heerlijk als altijd! Jullie zijn normaal de enige die geen slappe patat bezorgen, maar was deze keer toch wel wat slapjes

Jildou
25 december 2020

Wat een super service weer en heerlijke burgers 😍

Kasia
23 december 2020

Ik ben altijd tevreden als ik bij Zaika bestel. Super lekkere burgers, spicy veggie blijft mijn favoriet. Snelle en vriendelijke bezorgers.

Henny
23 december 2020

Perfecte burgers!

Aileen
22 december 2020

Zoals altijd, fantastisch lekker!

Fan
22 december 2020

Ik bestel redelijk vaak bij jullie, de ene keer beter dan de ander. Toch nog steeds uitstekende burgers! De bezorg miep was alleen een beetje bot en liep gehaast weer weg.

Anoniem
21 december 2020
anoniem
21 december 2020

de BBQ Pulled chicken burger was heeeeerlijk. En de rijst met kip ook zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryan
20 december 2020

De vega burger heeft net iets te veel jalepeno’s. Verder is de burger super lekker! Al meerdere keren bestelt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
20 december 2020

Heerlijke luxe burgers. Met vers beleg.

Els
20 december 2020

Ook deze keer weer heerlijk gegeten van de maaltijd die Zaika bezorgd had. Was genoeg en lekker.

Shanna
19 december 2020

Weer top! Heerlijk

Freij
17 december 2020

Prima!

M.
17 december 2020

Top service. Snel bezorgd! Kreeg ook nog cola erbij gratis!

Oeble
17 december 2020

Burgers super lekker, bezorger kon adres niet vinden, dus was niet erg warm meer.

Yvonne
16 december 2020

Supersnelle bezorging, en die bonenburger is echt een aanrader voor vegetariërs!

S.H. Claus
15 december 2020

Ik had duidelijk gevraagd om het zakje van de friet open te laten anders wordt de friet slap en taai. Zakje was niet open en friet was slap en taai

Erik
15 december 2020

Heerlijke burger en goede service, bedankt!

Cees
15 december 2020

lekkere kip !!!

Yadalin
14 december 2020

Heel vers en super lekker! Bezorging is ook altijd op tijd.

Joukje
14 december 2020

Binnen half uur na bestelling werd het eten bezorgd. Helemaal primai! Ik had de bbq chicken burger met friet. Alles nog lekker warm. De burger smaakte erg lekker en de kinderen waren blij met de frietjes.

CF
14 december 2020

Eerste bestelling. Aanrader. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Waar voor je geld. Snelle bezorging ondanks tijdstip (18.15 op zondag).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
12 december 2020

Patat was slecht, smaakte naar plastic. Burger was goed

KJ
12 december 2020

Prima burgers op een prima broodje en lekkere saus. Frietjes hadden wat warmer mogen zijn.

Dijkstra
12 december 2020

Gisteren besteld bij jullie, maar niet de kwaliteit die ik gewend was. Eten was koud en burger hard en droog. Echt een teleurstelling.

Klant lwd
11 december 2020
Tico
11 december 2020
Geertje
11 december 2020

Het broodje bij de griekse burger was sompig, doorweekt dit kwam denk ik door de sla, deze was erg vochtig. Was een beetje jammer. Ook was deze burger niet heel warm. De smaak was wel goed, de andere chicken burger en classic burger waren prima, goede grote burgers en vullen erg. Ook de krulfrieten zijn heerlijk. Tot een vlg keer

Anoniem
10 december 2020

Eten was snel bezorgd. Maar zowel ik als mijn partner zijn de dag erna doodziek geworden...

Dautsen
8 december 2020

Zaika's burgers zijn de enige burgers die ik eet die door een ander zijn gemaakt, zo lekker! Dank jullie wel voor altijd weer een heerlijke burger. Ga zo door!