Beoordelingen van Zaika Burger Leeuwarden

Recente recensies

5.0
anoniem
gisteren

lekker eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasia de Vlugt
16 januari 2022

Weer de lekkerste burgers van Leeuwarden besteld. Wij hebben enorm genoten tijdens een klusdag. De bezorging was heel snel. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
16 januari 2022

Deze keer waren de burgers (crispy chicken en onion rings) en de patat een stuk kleffer dan een vorige keer. We gaan er nog wel een keer bestellen maar als dit zo blijft dan niet.

Y
11 januari 2022

Heerlijke burger. Alleen structureel niet integer, maar dat is mijn schuld (teveel toppings). Ga zo door Zaika.

Christa
11 januari 2022

Heerlijk gegeten. Mooie porties. Ziet er netjes uit. Perfect op tijd gebracht. Warm eten, koude cola...top!

Qwerty
10 januari 2022

Iets teveel saus op de burger maar veder erg lekker. Kwam ook mooi snel.

Smid
7 januari 2022

Al vaker besteld bij Zaika. Goede kwaliteit en stipte bezorging

Mozi
6 januari 2022
Amy
5 januari 2022

Altijd dezelfde goede kwaliteit, lekkere frietjes, netjes verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd.

Anoniem
3 januari 2022

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hylkes
31 december 2021
Jo Kloppenurg
31 december 2021

Het was gewoon goed! Lekkere krokante kip, alles wat we besteld hadden zat er op! Zeer tevreden!

Sietze
30 december 2021

De burgers waren lauw en de patat koud en klef.

Kevin
30 december 2021

Gisteren weer besteld bij Zaika. Normaal gesproken weinig te klagen, maar gisteren was wel de slechtste ervaring ooit. Alle patat was koud, terwijl we op minder dan 5 minuten loopafstand wonen. Alle mozzarella was uit de sticks gelopen. Er zat ham (?) op de Cheese & Bacon burger. Kortom echt heel jammer en slecht deze keer.

Visser
30 december 2021

De burger en krulpatat zijn goed van kwaliteit maar wanneer het lauw is daalt het 2 sterren. Helaas was dit nu het geval.

Lennaert
29 december 2021
Hoekdtra
28 december 2021

Kwaliteit altijd goed. Bezorging helaas een half uur later dan toegezegd. Bleek pech te hebben Een telefoontje was klantvriendelijk er geweest.

Hoekstra
28 december 2021

Droge hamburger + droog broodje. Had er meer van verwacht. Voor het eerst in mijn leven een hamburger niet helemaal opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.H
27 december 2021

Weer de joppiesaus vergeten!!!!!

Nout
27 december 2021

Super lekkere burgers. 👌

.
26 december 2021
Hinderikus
26 december 2021
Van den Berg
24 december 2021

Patat was koud en de hamburger ook.

Nouara
23 december 2021

Zoals altijd was het eten weer heel lekker! De bezorger was er ook super snel (echt binnen 12 minuten ofzo). Enige minpuntje was dat ik er geen chilisaus bij had gekregen. Kan gebeuren, maar misschien een verbeterpuntje voor in het vervolg. Ik blijf verder zéker bij jullie bestellen hoor!!

SH
22 december 2021

Bezorging was sneller dan verwacht, echter de kwaliteit was slecht. Hamburger was wel goed doorbakken, maar de bacon was amper gebakken. Tevens was de friet bijna koud en slap. Na een hele tijd weer eens wat besteld bij Zaika maar opnieuw ontevreden.

Jannette
22 december 2021

Echte heerlijke verse, sappige burgers! En mooi op tijd.

M. Maurits
20 december 2021

Heerlijke burgers, alleen iedere keer slappe patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marisa Van Belzen
20 december 2021

Het was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Zaika Burger

Beste Marisa, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

WvW
18 december 2021

Normaal zijn de burgers top. Dit keer was t lauw/koud en de curlyfries waren slap. Hopelijk was dit slecht een slechte dag.

Reactie van Zaika Burger

Beste Wesley, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Edwin
18 december 2021

Overheerlijke burgers 🍔. Voor herhaling vatbaar 🥳

Jan
16 december 2021

Een beetje meer saus zou het feest weer compleet maken.

Anoniem
15 december 2021
Erik
14 december 2021
C
13 december 2021

Helaas waren de kippetjes en de patat lauw. Ik denk dat de kippetjes lang onder de warmte lamp hebben gelegen want ze zijn lauw en taai helaas. De hamburger was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
13 december 2021

Ik woon echt 2 straten verderop. De friet was lauw en taai. Niet wat ik gewend ben van zaika.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjouke G.
11 december 2021

geen problemen,.. zelfs iets voor de afgesproken tijd

Eelke de Jong
7 december 2021

Top zaak, meerdere keren van gegeten. Echter deze en de vorige keer erg slappe en vooral koude patat. Volgende keer toch maar weer iets uit de buurt.

Klant
6 december 2021
Jo Kloppenburg
5 december 2021

Zoals vaak prima! Kinderen hadden alleen de verkeerde kortingscode gebruikt :(

Juliët
4 december 2021

Helaas was het eten wat we hadden besteld niet meer warm toen het werd bezorgd. Patat was helemaal afgekoeld en de burger was ook niet meer warm. De kip was redelijk.

Artur
4 december 2021

Hetbis normaal 5 steren. Alleen de nieuwe bacon was niet lekker. Mag weer de oude bacon terug.

Cindy
3 december 2021

Uitstekende service en de beste burgers van Leeuwarden!

C
3 december 2021

Anderhalf uur op wat frietjes en 2 burgers gewacht. Het was koud en verlept. Niet wat we gewend zijn van Zaika. Jammer...

Erik
3 december 2021
Arjen de Haan
30 november 2021
MGR
30 november 2021

Heerlijke burger en uienringen erg lekker! Volgende keer weer!

Ury
30 november 2021

Altijd lekker. En als er iets mis is lossen ze het goed op.

Cees
29 november 2021

Eten was prima en super snel bezorgd

liesbeth
29 november 2021
Andre Mulder
29 november 2021

Complimenten voor het personeel. Ik had besteld met bezorgen en werdt gebeld dat ik moest werken (strooidienst) Gelijk gebeld of het ook afgehaald kon worden en dit was geen enkel probleem. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo Kloppenburg
28 november 2021

Mijn fout, vergeten juiste bezorgtijd in te vullen, was met één telefoontje prima opgelost. Er zaten alleen geen uienringen op en die vinden we juist zo lekker en besteld. We hopen volgende keer beter.

Evert
24 november 2021

De burgers, patat en chicken wings waren al aardig afgekoeld toen ze aankwamen. Het vlees was ook vrij flauw van smaak, helaas. Ik ben beter van jullie gewend. Volgende keer hopelijk weer beter.

JR
20 november 2021

Burger een 8 Friet een 1. Slap, weinig smaak en vooral koud

Annette
19 november 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging

Baron
18 november 2021

De fristi was niet bezorgd verder prima

N
16 november 2021
anoniem
15 november 2021

snelle levering en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.P. Meijer
15 november 2021

Ten eerste duurde de bezorging veel langer dan eerdere keren dat wij bij Zaika besteld hebben en ten tweede was de patat slap en koud. We hebben zelfs nog patat bij de snackbar besteld omdat we aan alleen een burger niet een volledige maaltijd hadden. Slechte ervaring dus! en niet voor herhaling vatbaar.

Annabel
14 november 2021
Rinke
10 november 2021

Een menu waar amper friet bij zit... Bezuinigen op iets wat zo goedkoop is, maar oh zo goed vult...

Josephine
8 november 2021

Onze bestelling werd netjes op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. De burgers waren prima, maar de friet was echt niet te eten. Amper gebakken, nog half rauw en slap. Echt een grote teleurstelling. De vorige keer was het juist superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennaert
4 november 2021
Excellent
4 november 2021
Anoniem
4 november 2021

helaas de burger was op sommige plekken nog een beetje ongaar, de burger en patat waren lauwwarm

Anne-Lin
3 november 2021

Heerlijke burgers. Had alleen zonder cheddar besteld en er zat vervolgens wel cheddar op

Pieter
3 november 2021

Hamburger viel tegen. Vlees was goed. Dressing en saus was voor deze prijs ondermaats. Patat was bijna koud.

Rian
1 november 2021

Burger en Krulfriet was prima echter was de patat niet te eten. Oud, slap, wit en vieze smaak. Niet weer voor ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
1 november 2021

Erg lekkere korean orange chicken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
28 oktober 2021

Burger was helemaal prima, maar wel jammer dat de chocomel miste en er patat over de tas verspreid was.

Erik
25 oktober 2021
Terpstra
25 oktober 2021

Uitstekende burgers, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 oktober 2021
Jo Kloppenburg
24 oktober 2021

Een compliment, onze burgers waren héérlijk!! Mooi stukje krokante kip.

Jildou
23 oktober 2021

Ik weet niet of het aan mij ligt maar dit is de tweede keer dat de burger anders lijkt te smaken. Alsof er schapenvlees in zit en dat is niet mijn favoriet. Volgende keer maar weer de crispy chicken burger.

Annette Fabries
21 oktober 2021
Bakker
20 oktober 2021

Patat niet heet en slap Burgers waren in orde

N.
20 oktober 2021

Goede kwaliteit eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
16 oktober 2021

De hamburgers en de frietjes waren koud. Was echt niet meer te eten. Hebben de hele bestelling moeten weggooien.

Rudolf Tigchelaar
14 oktober 2021

Verbeterpunt: Niet na iedere bestelling om een beoordeling vragen dat ik steeds weer bestel houdt in dat ik tevreden ben

Yasin
13 oktober 2021

Perfect! Top service

S
12 oktober 2021

De smaak was oké maar de tijd van bezorging liet wat te wensen over. Na 1 tel ban onze kant toch nog de bezorging gekregen. Is alleen jammer dat dit moest gebeuren voordat het bezorgd werd en dat alleen omdat er bezorgdheid was over de bezorger. 3 kwartier na melding dat het wraaan kwam en je belde omdat er wellicht iets gebeurd kon zijn met de bezorger werd de tijd te laconiek op gereageerd met een smoesje. Dit niet doen!!!

Jildo
12 oktober 2021

Het moment van “we zijn onderweg” tot bezorging duurde erg lang en het was dan ook koud:-(. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yada
11 oktober 2021

Het eten was heerlijk en het bezorgen was ook super snel!

Jongstra
11 oktober 2021

Heerlijke burger 🍔🤤

Erik
11 oktober 2021
Victoria
10 oktober 2021

Besteld en opgehaald. Stond op afgesproken tijdstip klaar en was goed verpakt -> 15 minuten later nog warm. Burger goed belegd en de krulfrieten waren nog knapperig. goede service, producten juist verpakt en goede kwaliteit ingrediënten. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjouke
5 oktober 2021

smaakt prima

Natasja
5 oktober 2021

Voor 40 euro besteld 3 menu’s en we vonden het niet lekker

Reactie van Zaika Burger

Beste Natasja, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Abdulrahman
4 oktober 2021

Ik zat op de website te kijken dacht na een menu zit ik wel vol dus ik bestelde na aangekomen ik was klaar met de burger en ik zat vol heerlijk eten vult goed! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Nammensma
2 oktober 2021

Nachoburger en hotwings besteld. Vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk!! Een 100% aanrader!!!

Bauke
29 september 2021

Heerlijk eten en snelle levering!

Jo Kloppenburg
27 september 2021

Tis nooit het zelfde en dat begrijp ik. Deze keer was het krokantje om de kip zo royaal er was nauwelijks ruimte voor kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viviènne
27 september 2021

Alles was lekker zoals altijd, het enige dat jammer was is dat een van de menu’s de krulfrietjes niet bevatte waar wel voor betaald was en we veel zin in hadden. Maar dat kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jong
23 september 2021

Er was duidelijk wat misgegaan. De box waarin het eten hoorde te zitten lag ondersteboven in de papieren bezorgtas en de friet lag op de bodem ervan. En burger had het ook niet helemaal overleefd. Had de bezorger dit niet gezien?!

Reactie van Zaika Burger

Beste Jong, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Annette
22 september 2021

Goed eten. En meer dan genoeg Bezorging prima

J.
20 september 2021
Josephine
17 september 2021

Echt geweldige burgers en heerlijke frites! Netjes op tijd bezorgd. We zijn fan!

R
16 september 2021

Het brood dat werd gebruikt voor de spicy veggie was deze keer niet zo lekker. Patat was goed.

Anne Jan
15 september 2021

Bezorging "zsm" duurde precies 1 uur, wat ik vrij lang vind. De Crispy Chicken Burger was inderdaad crispy, hoewel het geen burger was maar het op chicken wings leek. Weet niet of dat normaal is, maar smaakte prima.

Jens van Gaalen
15 september 2021
LO
15 september 2021

Het eten smaakte goed. Wat echter wel jammer was was dat de sla onder de burger zat en daardoor helemaal slap werd. De bezorging was snel. Het mag nog wel iets vrolijker.

Ak
14 september 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd, bezorger was vriendelijk. Top!

Jenny Protzman
12 september 2021
Jos Felen
11 september 2021

Geen klachten

Jan
8 september 2021

Dinsdagavond late dienst is snack avond op het werk. Makkelijk bestellen via de app. Laatste keer een recensie achter gelaten m.b.t. het broodje. Op Facebook gelezen dat er nieuwe broodjes zijn. Prima broodjes. Goed gedaan. Dikke 5 sterren.

ahmad habib
5 september 2021

lekker burgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniemm
5 september 2021

heerlijke burgers en chickenwings gehad🥰😍😍😍 snelle en vriendelijke bezorging

Dennis
4 september 2021

Alles was top zoals altijd alleen de crispy chicken burger was alles ander dan crispy en de chicken was zo dun dat er meer deeg omheen was dan vlees. Die kan echt beter en had ik ook al veel beter van jullie

Klaas
2 september 2021

De patat was niet warm en matig Maar de hamburgers waren heerlijk We gaan weer halen maar dan zonder patat dus we een aanrader!

Anoniem
1 september 2021

Perfect

J
30 augustus 2021

Chili cheese waren slecht. Ook de crispy chicken was erg slecht, een hard stuk kip op een broodje met saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Zaika Burger

Beste Jordi, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

J.
30 augustus 2021
Ramona
29 augustus 2021

Goede, smakelijke bacon burger.

Bauke Wijnsma
29 augustus 2021

Heerlijk gessmaakt, snelle bezorging

Janette
29 augustus 2021

Altijd keurig op tijd en heerlijk eten.

Anoniem
29 augustus 2021
Sean
27 augustus 2021

Goed te doen, friet was koud/lauw, kip was nog amper warm, verder wel redelijk lekker.

Jetze
27 augustus 2021

Eten was prima alleen duurde het meer dan een uur voordat het bezorgd werd en inmiddels was de friet koud geworden. Uit nood de friet maar warm gemaakt in de magnetron maar erg lekker is dat niet. Jammer.

herm
27 augustus 2021
Kloppenburg
26 augustus 2021

Het was met zorg klaar gemaakt!

Henry
25 augustus 2021

We hadden extra krulfrietjes besteld, die waren niet bijgeleverd.

Reactie van Zaika Burger

Beste Henry, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Terpstra
23 augustus 2021
Erik
23 augustus 2021
JN
23 augustus 2021

De smaak, de versheid, knapperige spek etc is allemaal prima. Het enige punt van verbetering is het broodje. Het scheurt bij de eerste hap al uitelkaar waardoor de inhoud van het broodje vaak ernaast ligt. De saus gaat er tussen uit. Graag een broodje wat sterker is. Verder ben ik tevreden.

Reactie van Zaika Burger

Bedankt. Binnenkort vervangen we brood.

Carina
23 augustus 2021

We bestellen wel vaker bij zaika, maar dit keer waren de burgers echt heerlijk! Ze waren heerlijk warm, vlees was goed op smaak, de krulfriet was eindelijk goed krokant. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
21 augustus 2021
Erik-Jan
18 augustus 2021
Richard
17 augustus 2021

Bezorging was exact op tijd en het eten was goed.

René Storm
15 augustus 2021

Mooi op tijd geleverd, zag er direct prima uit en rook heerlijk. Smaakte fantastisch. Grote porties, wij eten er twee dagen van. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 augustus 2021

Lekkere burger en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimbels
15 augustus 2021

Normaal is Zaika goed, maar deze bestelling was laat, al aan het afkoelen, er ontbrak een item, en de bezorger had bijna m'n cola zelf meegenomen.

Durkje
15 augustus 2021

Op zich prima, maar kwalitatief wat ons betreft niet super. Ik had de Indian rice, was een bak rijst, kipstukjes en 2 stukjes tomaat/ui/komkommer. Niet echt een maaltijd. De patat bij het burgermenu was heel erg zout. De helft van de bestelling was in eerste instantie niet geleverd, na een telefoontje wel keurig thuis bezorgd na 30 minuten met een aantal extra chicken wings. En de chilisaus is erg lekker!

Jeff van Raamsdonk
15 augustus 2021

Opnieuw besteld met kortingscode nav klacht. De burger was goed als altijd, maar wederom was de patat niet goed. De krulfriet was slap en zompig, dit hoort krokant te zijn zoals we van jullie gewend zijn. De korean chickens waren ook zompig. We bestellen vaak bij Zaika, maar dit valt erg tegen.

Alsa
14 augustus 2021

Elke keer weer is het eten perfect! Vriendelijke bezorger en super goed eten!

M
14 augustus 2021

Beste burgers van Leeuwarden. Goede patat, netjes bezorgd.

Jeff
14 augustus 2021

Patat en kip waren erg droog, niet gewend van Zaika

Reactie van Zaika Burger

Beste Jeff, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling. Wij zien u graag terug bij Zaika!

Peter de Been
13 augustus 2021
Lennaert
12 augustus 2021
Anne Jan
11 augustus 2021

Top crispy chicken burgers, erg lekkere onion rings. Goed zoals altijd.

Sander
11 augustus 2021

Was kaulo lekker vriend Hmm zei ik met eenach op mn gezicht, ik zag mn jeugd voorbijschieten h m m

Jeroen
10 augustus 2021
M.J. Beerstra
8 augustus 2021

Heerlijke hamburgers pulled chicken! Zeker een aanrader voor als je even gemakkelijk wilt! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tabe
8 augustus 2021

Top eten top bediening en altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
31 juli 2021
Richard B.
31 juli 2021

Het smaakte wederom super lekker.Als je van burgers houdt is dit vlg mij het beste adres in Leeuwarden.Bezorging duurde 1:10 .En jammer genoeg ,net als de vorige keer, was de patat niet meer goed op temp. Dit zou nog een verbeterpunt kunnen zijn. Maar dikke 5 sterren voor de burgers.

Sytskew
31 juli 2021

Zoals altijd prima kwaliteit burger en knapperige friet. Snelle bezorging!

Jorna
23 juli 2021
Tabe
20 juli 2021

Altijd prima service eten over heerlijk. Keurig op tijd Niks op aan te merken . Top zaak

Louise Bieshaar
19 juli 2021
Redmer
16 juli 2021
LS
16 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer niets op aan te merken. Enige minpuntje is dat het vrij prijzig is

Berber
14 juli 2021

De burger was weer heerlijk! Helaas waren de patatjes slap, dat is normaal niet zo dus dit was wel echt balen :(

Jacob boersma
10 juli 2021

Erg lekker

Spoelstra
8 juli 2021
José
8 juli 2021

Bewust bezorgtijd 19.50 uur aangegeven I.v.m. werk, maar helaas al om 19.20 uur al afgeleverd, waardoor partner een” koude” burger. Kwaliteit wel top en erg lekker! Maar advies: hou rekening met de aangegeven gevraagde aflever tijd.

Christian
5 juli 2021

Helaas niet de krulfriet gekregen die ik wel had besteld, daarom de 4 ipv 5. Voor de rest wel altijd weer goede kwaliteit die ik gewend ben van zaika👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 juli 2021
Kay
28 juni 2021

Snel bezorgt en het eten was erg lekker! Dank je wel

Mona
28 juni 2021

Burger from Zaika was amazing. Food was delivered warm and just in time. I also didn’t know how to order online, one of the workers guided me via the phone and was very helpful.

Ayla
28 juni 2021

Patat was echt slap Burger daarin tegen erg smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siemonsma
27 juni 2021
Offerbeek
27 juni 2021

👌

John
25 juni 2021
mmkloosterman
19 juni 2021
Hedwig
18 juni 2021

Lekker zoals altijd, maar ze waren de frietjes vergeten! En geen compensatie hiervoor, dat was wel jammer.

Reactie van Zaika Burger

Beste Hedwig, Onlangs heeft u een bestelling geplaatst bij Zaika, maar deze bleek niet naar wens te zijn. Dit vinden wij erg vervelend voor u, daarom bieden wij via deze weg onze excuses aan. Wij zien onze klanten natuurlijk het liefst tevreden en daarom krijgt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling via whatsapp. Wij zien u graag terug bij Zaika!

bom
18 juni 2021

Zo lekker.

Twickler
18 juni 2021
Familie Snip Van der Bij
18 juni 2021

Wat een heerlijke burger en frietjes ontvingen wij gisteravond na onze online bestelling. De verse ingrediënten van de Vegan burger smaakten verrukkelijk en de dubbele portie frietjes ( krul en gewone ) waren zo groot dat er met gemak door 4 man van gegeten kon worden. Dank jullie wel !

Nynke
17 juni 2021

Onwijs lekker gegeten! Bestelling was er super snel, het eten was warm en vers. Helaas miste we 1 burger, dit was ons nog niet eerder gebeurd bij eerdere bestellingen. Waarschijnlijk waren ze hem per ongeluk vergeten door de drukte. Even bellen (zeer netjes te woord gestaan) en binnen 10 minuten hadden we de burger in huis met iets extra’s als excuus. Zeer tevreden en we blijven bestellen ☺️

Robinsonstraat
17 juni 2021

Heerlijke burger en vriendelijke bezorger.

anoniem
16 juni 2021

Het eten is zoals gewoonlijk heerlijk! nette bezorgers die respectvol met de huidige maatregelen omgaan. netjes voor de deur geplaatst en gewacht tot ik de bestelling oppakte! Zoals het hoort!!

Cees
15 juni 2021

Burger was prima

Erik
15 juni 2021

Uitstekende kwaliteit!

D.Mink
12 juni 2021

Lekkere patat en nog goed warm, maar de chicken hotwings zijn echt het beste, al zijn het eerder kippenpoten dan hotwings ....zalig zijn ze.

Annelies
11 juni 2021
Alsa
10 juni 2021

Super lekker als altijd. Op tijd, warm en netjes bezorgd. 10/10!

AlbertO
8 juni 2021
Karun
8 juni 2021

Abi vaste klant hier, geweldig zoals elke keer

Sil
4 juni 2021

Prima burgers. Lekkere friet. Meer dan voldoende.

Boontje
4 juni 2021

Altijd lekker eten en veel keuze. Ook voor vegetariërs. Helaas deze keer mijn extra:cheddar vergeten op mijn burger maar wel op de rekening. Zal mij niet weerhouden om vaker te bestellen. Fijne website, goed eten.

Anoniem
1 juni 2021

De cadeaus in de kindermenus voor die prijs zijn echt heel bagger en een teleurstelling vergeleken met andere kindermenus van andere restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
24 mei 2021

Wederom uitstekend

Jeroen
23 mei 2021
Scheffer
23 mei 2021

Prima van smaak

Tabina Hoogeveen
21 mei 2021

Zoals altijd is het super lekker 😋

Jan
19 mei 2021

Bestelling was even tussen wal en schip geraakt zo bleek na een telefoontje. Dat werd keurig recht gezet met extra drinken erbij en een excuuskaartje aan de bestelling. Keurig!

Janna
18 mei 2021

Top weer!

H.
17 mei 2021
T Asef
16 mei 2021
Ren
15 mei 2021

Top plek, heel aardige mensen en heerlijke eten. Kreeg ook 2 magneetjes erbij en top Zaika.

GeJa
13 mei 2021

Heerlijke zelfgemaakte Hambur

Ronald
11 mei 2021

Snelle levering en heerlijke hamburger met friet gegeten. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 mei 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
10 mei 2021
Matthijs van Loon
7 mei 2021

Goeie burgers yo.

Nina
7 mei 2021

Altijd op tijd met goed en lekker eten

George
5 mei 2021

Uitstekend

Blaauw
5 mei 2021

Slappe koude krulfriet. Doorweekte burger

Ingrid
5 mei 2021

Het eten was prima, het werd op tijd geleverd. De klantenservice op het moment van levering was echter niet prettig. De vrouw was aan het praten aan de mobiele telefoon, ze overhandigde net de tas, niet eens een goede middag en ook niet eens eet smakelijk eten toegewenst. Gewoon draaien en blijven praten op haar mobiele. Aandachtspunt voor degene die de leveringen doet.

Gerhard
5 mei 2021

Uitstekend! Handig ook met hoe je toppings kan kiezen op de website! Interessante snacks ook!

Annelies
5 mei 2021

Eten was weer fantastisch goed zoals gewoonlijk en bestelling was ook precies op tijd.

Jo
2 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.vanwilpe
29 april 2021

Goeie dikke burgers. snel verzorgd.

Damien
29 april 2021
Ben
29 april 2021

Keurig op tijd bezorgd en echt prima eten! Ook meer dan genoeg van alles.

h.sepp
28 april 2021

KWALITEIT EN BEZORGING UITSTEKEND

Ronald van der Veen
28 april 2021

Zaika is altijd lekker en goed!

Francis
27 april 2021

Beter van hen gewend, miste smaak aan de burger en friet. Was flauw van smaak.

Tineke
27 april 2021

Zag er keurig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
27 april 2021

Wederom uitstekend!

Hoekstra
27 april 2021

Heerlijk maar voor de zoveelste keer de bestelde Joppiesaus vergeten

JV
26 april 2021

Was heerlijk! Vlot bezorgd.

Hoekstra
20 april 2021

Altijd lekker en goed rundvlees.

SYAM
20 april 2021

Alles 100% TOP!

Erik
18 april 2021

Alles naar wens

Yada
17 april 2021
Edwin
17 april 2021

Tip, handiger om het te bezorgen met de auto. Patat prima op temperatuur. Hamburgers waren op het randje van acceptabele temperatuur. Smaak was perfect.

Anoniem
16 april 2021

De crispy chicken burgers helaas veranderd en dunner dan normaal... na gebeld te hebben hierover, gelijk een nieuwe gekregen en nog wat kleinigheidjes, dus top klantenservice! Helaas nog steeds een dunne burger. Jammer. Curly Fries zijn wel top!!!!

GB
14 april 2021

Vlotte bezorging, eten keurig verzorgd en smaakte ons heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Annelies
13 april 2021
Hafida
9 april 2021

Snelle service!

M.M. Kloosterman
9 april 2021

KLASSE!

Soy
9 april 2021

Helaas dit keer was niet zo,kip niet gaar,brood heel nat door veel sauzen,koud patat.alles weggegooid.

Anoniem
7 april 2021

Prima warme burger, lekkere hotwings, en erg snel bezorgd.

Jouk
7 april 2021

Bezorgd op aangegeven tijd. Burgers en patat waren erg lekker. Combideal ook een aanrader.

Jo Kloppenburg
6 april 2021

Deze keer was de krokante kip zo krokant dat er weinig kip meer tussen paste. We hebben wel eens beter gehad.

Asraf
4 april 2021

Burgers waren heerlijk en lekker warm de rest was koud/lauw vooral de hotwings was niet lekker zo koud was het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ype
3 april 2021

Niet de eersten en zeker niet de laatste burgers. Goede kwaliteit en vers

Wim Pitstra
1 april 2021

Prima burgers

Stijn
1 april 2021

Chillste vegan burger die ik ooit gehad heb.

wt
31 maart 2021

Patat vergeten maar binnen no time gebracht. Geweldige service en super lekkere burgers! Bedankt Zaika. Wij gaan vaker bestellen.

Ali
30 maart 2021
Notiz Hotel (Laia)
30 maart 2021
Jan
28 maart 2021

Onvergelijkbaar lekker

Lisette
26 maart 2021

Belachelijk lekker! Giga groot. Top kwaliteit. Nette bezorging. Zeer tevreden.

Erik
26 maart 2021
Rian
25 maart 2021

Was lekker maar helaas wel koud. Bestelling kwam precies op tijd (aangegeven tijd).

Kevin
25 maart 2021
Martijn
25 maart 2021

Lekker en goed warm

Oost
24 maart 2021

Erg lekkere burgers! Ik eet zelf altijd de vega bonenburger en tot nu toe is hij elke keer top en nog heet als hij aankomt. Bezorger was ook erg vriendelijk. Zou zeker opnieuw bestellen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Jan
22 maart 2021

Bezorging was prima, cheeseburger was ook goed. Krulfriet was niet erg warm en omdat het bakje niet goed dicht zat, was de patat ook in de bezorgzak gevallen. Servetjes waren hierdoor niet meer te gebruiken, door het vet. Burger: 8/10 Patat: 5,5/10. Bezorging: 9/10.

NY
22 maart 2021

Heeeerlijk gegeten! Binnen 20 minuten stond de bezorger al voor de deur, onwijs snel dus! De burger en patat waren lekker warm en vers. Kortom heerlijk! Wij bestellen snel weer. 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
21 maart 2021

Geweldige service en lekkere eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

d.v.d.veen
20 maart 2021

altijd top! alleen de porties friet en krul friet kunnen wel iets kleiner. snelle levering.

Ria
19 maart 2021

We hebben lekker gegeten en alles in karton en papier verpakt, da's ook fijn!

de Vries
14 maart 2021

Koude burger, frites ook bijna koud. Overigens hadden we krulfriet besteld, Maar we kregen normale friet. Erg jammer Omdat je hier wel een meerprijs voor betaalt. Burger was ook vrij smakeloos helaas. Eerste paar keer bestellen bij Zaika was top, Maar na twee keer bovenstaande te hebben beleefd bestellen we hier niet weer.

George
14 maart 2021

Uitstekend!

Fdassen
13 maart 2021

Rechtstreeks besteld snel geleverd en het was heerlijk. Wij bestellen NOOIT via thuisbezorg en helpen daar mee de ondernemer

Es
11 maart 2021
Age
9 maart 2021
Veenstra
8 maart 2021

Erg lekker, verse ingrediënten en de jalapenos waren heerlijk pittig. Helaas waren de burgers en de mozzarellasticks wel zo goed als koud, dat was wel jammer. Smaak daarentegen was top

Rignaldo
8 maart 2021
Lilian
7 maart 2021
Kevin Koen
7 maart 2021
Erik
7 maart 2021

Uitstekende service

Jenny van de Velde
7 maart 2021

Helaas was alles nog niet eens lauw. Zowel de burgers, de patat en kippenpootjes. Jammer. Zo is het een slechte ervaring

J boersma
4 maart 2021
Christs
4 maart 2021

Heerlijke burgers. Ook de falafel. Is erg smakelijk. Meer dan genoeg ook. ++ Vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

Varis
3 maart 2021
Dekker
1 maart 2021

Voedsel was prima maar niet echt op temperatuur. Tegen het koude aan. Had opgelost kunnen worden met een warmhoudbox. Vaker besteld, maar dit was even een missertje. volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fasja
28 februari 2021
Bastiaan van Oudheusden
28 februari 2021

De burgers zijn altijd echt mega lekker! Zowel de vegan opties als de normale bevallen altijd zeer goed. Alleen de patat is vaak wat minder. De ene keer is ie wat koud, en de andere keer is ie wat slap. Als dat gefixt zou worden zou het 5 sterren zijn. Maar de burgers op zichzelf verdienen de 5 sterren dubbel en dwars.

Ehsan
27 februari 2021

Was heerlijk

CF
27 februari 2021

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Carina
25 februari 2021

Zoals gewoonlijk is het eten heerlijk! Vandaag heb ik alleen geen krulfriet ontvangen en er wel extra voor betaald :( fouten maken is menselijk en daarom gewoon 5 sterren!

Ta
24 februari 2021

Altijd tevreden

Betz
21 februari 2021
John
21 februari 2021

De vegan producten zijn heel erg lekker.

Erik
20 februari 2021
S.Visser
19 februari 2021

Lekkere burger, goed verpakt en lekkere friet..Aanrader!

Freij
18 februari 2021
Iris Lubbers
18 februari 2021

De burgers waren super lekker. Er zat alleen echt veel te veel zout op de patat. Het leek bijna alsof het per ongeluk fout was gegaan want deze hoeveelheid was echt niet normaal. Ook nooit eerder bij jullie meegemaakt want normaal gesproken is het wel altijd prima.

Eline
15 februari 2021
van der Zee
14 februari 2021

Eerlijk? De frietjes waren taai de broodjes waren doorweekt van de natte ingrediënten en de saus, al met al een kleffe boel. Viel ons erg tegen we zullen niet snel weer iets bij Zaika bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
14 februari 2021

Snel gebracht, op zondag ongeveer uurtje later. Netjes. Bestelling was compleet en nog lekker warm. Smaakte top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
12 februari 2021

Fantastische burgers, heerlijke kip vleugels en een zeer vriendelijke bezorger. Super!

</